globe_security-diensten-verkeersregelaar-header

Historie

Het familiebedrijf Globe Security heeft in 2014 haar 12,5-jarige bestaan gevierd. 

Globe Security

Grondlegger van het bedrijf is Bennie Roozegaarde. In 2000 verruilde hij zijn vak van melkveehouder in voor die van beveiliger. Ondernemer in hart en nieren, maakte hij van zijn nieuwe vak een eigen organisatie in 2002: Globe Security. Een beveiliingsbedrijf met ervaren, professionele beveiligers in dienst die zowel hun sporen hebben verdiend in de objectbeveiiging en mobiele surveillance als op het gebied van evenementenbeveiliging.

Familiebedrijf

Het fundament van de huidige organisatie ligt in het concept van familiebedrijf. Persoonlijk contact en daarmee korte communicatielijnen onderhouden met relaties. Bennie wordt daarin door zijn twee rechterhanden bijgestaan; zijn dochters Mirjam Roozegaarde en Ilse Roozegaarde. Mirjam en Ilse Roozegaarde zijn per 1 januari 2016 officieel directeur van de Globe Group geworden.

Europe Traffic Support

In 2004 is Europe Traffic Support opgericht. ETS zorgt, naast verkeersplannen en bewegwijzering, voornamelijk voor professionele beroepsverkeersregelaars en evenementenverkeersregelaars. 

BOC Opleidingscentrum

Ook hebben we ons bedrijf verder uitgebouwd door een opleidingscentrum in het leven te roepen: B.O.C. Opleidingscentrum. Het B.O.C. Opleidingscentrum verzorgt alle mogelijke opleidingen op het gebied van veiligheid. Zo kunnen we ons eigen personeel opleiden en weten we zeker dat we professioneel geschoolde beveiligers aan het werk zetten. Het B.O.C. verzorgt ook cursussen voor bedrijven, denk hierbij aan bijvoorbeeld BHV en agressiebeheersing. 

Globe Group

Door de krachten te bundelen van deze drie bedrijven in de Globe Group kunnen we sneller schakelen en samen zorgen voor veiligheid.

Dagelijks spannen ruim 150 man personeel zich in voor uw veiligheid; van kantoor- en buitendienstmedewerkers, het management en beveiligers, beroepsverkeersregelaars en evenementenverkeersreelaars tot aan docenten en trainers.
Daarnaast hebben we een groot bestand aan oproepkrachten en parttimers die we flexibel kunnen inzetten bij topdrukte. Zo staan we te allen tijde paraat voor uw veiligheid.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 48 89

globe_security-historie-kolom-large