globe-security-blog-header-4

Blog

Werken bij Globe Group: als verkeersregelaar of bijvoorbeeld beveiliger. Een bijzondere wereld waar niet iedereen misschien evenveel van af weet. Lees hier de columns van onze medewerkers met daarin hún kijk op de zaken

 • Anja Boode Neerlaar contactpagina

  De nieuwe CAO is rond!

  De afgelopen tijd mocht ik deelnemen aan CAO overleggen bij de VBe. De nieuwe CAO Beveiliging biedt onze beveiligers en verkeersregelaars meer vrijheid, betere arbeidstijden en loonsverhoging. 

 • Mirjam Roozegaarde - Globe Group

  Blijven leren

  Niet alleen is het van belang dat je website up to date blijft, ook in het ‘echte leven’ is het van belang om steeds te kunnen schakelen en op de hoogte te blijven van wat er speelt. En te blijven leren.

 • Ilse Roozegaarde-1

  Aandacht voor jou

  In een tijd waar Google al weet waar je naartoe gaat voordat je in de auto zit, is het tijd voor persoonlijke aandacht. 

 • Blog Esther

  Hakken uit en boeven vangen

  Een blog schrijven over mobiele surveillance..tja..dan moet je op z’n minst een keertje meegaan 's nachts.. Lees hoe onze collega Esther Kuiperij haar hakschoenen verruilt voor gympen en samen met collega Cor van der Werf de nachtdienst induikt..

 • Ballonvaart Globe-1

  Proefballonnetje: mobiele surveillance vanuit de lucht?!

  Eind september was het dan eindelijk zover: klanten Joop Roenhorst (Staja) en Hans Gilbers (Waterkracht) mochten samen met onze ‘eigen’ Ferdinand Wesselink de mogelijk nieuwste vorm van mobiele surveillance proberen: vanuit een luchtballon!

 • Polsbandjes

  Backstage gaan was nog nooit zo makkelijk...

  De veiligheid van artiesten bewaken. Controleren of alles loopt zoals het gepland is. Tussen het publiek door lopen en veiligheid garanderen. Orde handhaven. Backstage gaan. Als je niet de juiste bandjes om je pols hebt dan kom je niet zomaar langs de beveiligers op. 

 • Globe_Security_Team_Chantal_Bastiaan-Header

  Een dag uit het leven van een planner

  Geen dag is het hetzelfde als je planner bij Globe Security bent. Chantal Bastiaan is voor één keer ook nog eens columnist.

  "Een dag uit het leven van een planner is nooit hetzelfde, als ik ’s ochtends opsta weet ik nog niet wat de dag gaat brengen.."

 • IMG_5194C

  Wij laten de deuren openen

  Ja, je leest het goed. We gaan de deuren laten openen.
  Een compleet andere aanpak.

   

  Globe Security staat bekend om het stevig gesloten houden van de deuren bij onze klanten maar we gooien het eens over een andere boeg.

 • globe_security_blog_03-1

  Mijn magische jasje

  Op 12 oktober 2014 was het laatste grote evenement van dit seizoen: De Nationale Bokbierdag in Zutphen. Een laatste kans om dit jaar nog mooie foto’s te maken voor onder andere de website van Globe Security. Ons door 125.000 bezoekers heen worstelend gaan de fotograaf en ik op pad.

 • globe_security_blog_02-1

  12,5 jaar Globe Security

  In aanloop naar onze mijlpaal, het 12,5 jarige jubileum van Globe Security: is het tijd voor een korte terugblik. Zo is Globe Security ooit begonnen aan de keukentafel op de boerderij in de Slangenburg. Na een enerverend nieuwbouwproject mét verhuizing, zitten we nu al weer 5 jaar in ons pand op het industrieterrein van Zelhem. Wij zijn begonnen in de evenementenbeveiliging en uitgegroeid tot een beveiligingsbedrijf die in de beveiliging alle diensten faciliteert.

 • globe_security_blog_01-1

  Veilig de zomerperiode door

  De zomerperiode breekt aan. Vooral gedurende deze periode zal er minder bedrijvigheid plaatsvinden in uw bedrijfspand of terrein, waardoor er dus minder toezicht is. Diensten zoals objectbeveiliging, mobiele surveillance en alarmopvolging kunnen specifiek worden ingezet, afhankelijk van uw bedrijfssituatie in de zomerperiode. Beveiligers van Globe Security geven inzicht.