BOC_header2_1800x380-1

Evenementenverkeersregelaar

Bij deze opleiding word je uitsluitend opgeleid tot evenementenverkeersregelaar. Dit houdt in dat je kan worden ingezet om de stromen mensen rondom evenementen, festivals, optochten en andere evementen in goede banen te leiden. 

E-learning

De theoretische kant van deze opleiding wordt via E-learning aangeboden. Je kunt dus vanaf je eigen werkplek of thuis alle theoretische en praktische kennis opdoen die je nodig hebt om straks het verkeer op een verantwoorde en veilige manier te begeleiden.

Er worden twee examens aangeboden: het eerste examen is voor een aanstelling per evenement. Dit betekent dat je bij ieder nieuw evenement de opleiding opnieuw dient te volgen. Het tweede examen verleent je een aanstelling voor gedurende één jaar.

Aanvullende praktijktraining evenementenverkeersregelaar

Ons opleidingscentrum heef een aanvullende praktijktraining ontwikkeld. Zo kun je naast je theorie ook in de praktijk ervaren hoe het is om het verkeer te regelen. We trainen 2,5 uur met ervaren praktijkdocenten op verschillende verkeersituaties.

Aanstellingspas

Nadat je geslaagd bent voor je examen, ontvang je een diploma. Dit diploma dient binnen zes maanden na afgitedatum omgezet te worden in een aanstellingspas.

Seizoenswerk

Werken als evenementenbeveiliger is veelal seizoenswerk aangezien de meeste evenementen vanaf het begin voorjaar (bijvoorbeeld carnavalsoptochten) tot aan herfst (bijvoorbeeld Bokbierdag in oktober) plaatsvinden. Uiteraard zijn de meeste evenementen in de zomer, denk bijvoorbeeld aan Huntenpop, Reurpop en alle kermissen en optochten waar we het verkeer mogen begeleidingen. Dit maakt het een ideale bijbaan naast je opleiding, andere baan of gewoon heel fijn als je maar een paar uur per week wil of kunt werken.

Wil je ook aan de weg kunnen werken bij wegafzettingen en omleidingen, dan adviseren we je om de volledige opleiding tot beroepsverkeersregelaar te volgen. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 48 89

globe_security-diensten-communicatie-beveiliging-kolom-large