BOC_header2_1800x380

Opleidingen

 

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde beroeps- en evenementenverkeersregelaars. Het grootste gedeelte van onze medewerkers is door ons zelf opgeleid. 

Inpandig opleidingscentrum

We hebben een inpandig opleidingscentrum, BOC Opleidingscentrum, waar mensen in twee dagen tijd worden klaargestoomd als beroepsverkeersregelaar. Tijdens de opleiding krijgen we meteen een goed beeld van onze leerlingen en bekijken we of er mensen kunnen doorstromen naar Europe Traffic Support (afhankelijk van opdrachtenportefeuille). 

Je leert zowel de theorie als oefent in de praktijk met echte verkeerssituaties. We maken de kruispunten steeds iets moeilijker. Op de tweede dag heb je in de middag je examen waarbij we een van de drukste kruispunten van Doetinchem of Arnhem afsluiten. De verkeerslichten knipperen en jij gaat dan het verkeer regelen. En dat kun je ook want we hebben er samen naartoe geleefd.

Nadat je geslaagd bent, ontvang je een diploma. Dit diploma dient binnen een half jaar worden omgezet in een aanstellingspas.

Opdrachtgevers

We leiden ook in opdracht mensen op tot beroepsverkeersregelaar of evementenverkeersregelaar. Vaak gaat het dan om omscholingen, reïntegratie of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Soms is het mogelijk om voor een scholingsvoucher van het UWV in aanmerking te komen. 

Meer informatie over de opleidingen en/of de scholingsvouchers

neem contact op met de HR-manager van de Globe Group: Anja Boode-Neerlaar.

 

Lees meer over de opleiding Beroepsverkeersregelaar

Lees meer over de opleiding Evenementenverkeersregelaar

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 48 89

Europe-Traffic-Support-kolom-04-small