globe-security-diensten-evenementenbeveiliging-header-1

Nog meer voor uw evenement

Stel uw evenement veilig met de Globe Group!

Europe Traffic Support is onderdeel van de Globe Group. De Globe Group is uw one-stop-shopping adres voor alles op het gebied van veiligheid.

Evenementenbeveiliging

Globe Security is onze beveiligingstak. Onze medewerkers zijn allen diplomeerd beveiliger, hebben jarenlange ervaring en zijn op meerdere plekken inzetbaar. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld aan kaartverkoop en toegangscontrole.

Onze beveiligers weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden en tegelijkertijd de veiligheid in scherp in acht moeten nemen. 

Download hier de brochure Evenementenbeveiliging

Veiligheidsplan

Voor de verstrekking van de vergunning van de gemeente heeft u een veiligheidsplan nodig. Denk hierbij aan een calamiteitenplan of het vastleggen van vluchtroutes in geval van nood.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we deze eenvoudig voor u verzorgen. Wij zijn, doordat we veelal regionaal opereren, uitstekend op de hoogte van de laatste stand voor wat betreft het verstrekken van vergunningen van de diverse gemeentes in onze regio.

Zo heeft u geen omkijken naar de continue veranderende regelgeving van de gemeente en weet u dat u aan de voorwaarden zult voldoen. 

Evenementenhulpverlening

Voor hulpverlening tijdens evenementen werkt de Globe Group samen met een compleet hulpverleningsteam en diverse non-profitorganisaties.

Of het nu gaat om een BHV-er, eerste hulpverlener, verpleegkundige, arts of brandwacht: wij zorgen voor de veiligheid en gezondheid van mensen.

Deskundige en betaalbare hulpverlening op maat, voor ieder evenement.

En nog veel meer

Bekijk de website van Globe Security wat we allemaal nog meer voor u en uw evenement kunnen betekenen. Uiteraard komen we ook graag bij u langs om een vrijblijvend advies op maat te maken. Vult u het contactformulier in en we nemen contact met u op. 

Bekijk hier in vogelvlucht welke dienstverlening de Globe Group u kan bieden:  

 

Wist u dat wij ook voorzien in:

Daarnaast hebben wij speciaal voor evenementen een laagdrempelig Globe NIX Team opgericht voor de leeftijdscontrole op het gebied van NIX18. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 48 89

Referenties

Huntenpop

Evenementenverkeersregelaars

Het Achterhoekse Huntenpop is uitgegroeid tot een festival van formaat.

Sinds jaar en dag is de Globe Group de beveiligingspartner van Huntenpop en levert zowel verkeersregelaars en beveiliging.

Reurpop

Evenementenverkeersregelaars

Elk jaar in juni staat Ruurlo op zijn kop: een groot festival met meerdere tenten, verschillende muziekstijlen en gemiddeld zo'n 8.000 mensen per editie. Reurpop. Een begrip in de omgeving.

Paasparty Bentelo

Evenementenverkeersregelaars

Met ruim 5.500 bezoekers is de Paasparty van Bentelo een van de grootste en bekendste paasvuren van de regio te noemen.  Europe Traffic zorgt voor de verkeersregelaars en leidt het verkeer in de juiste baan naar het evenement. Namens Globe Security worden op het terrein en bij de toegangscontrole gekwalificeerde evenementenbeveiligers geplaatst. 

 

Paasparty Bentelo 2015

 

globe_security-diensten-evenementenbeveiliging-kolom-large