globe_security-diensten-verkeersregelaar-header

Evenementenverkeersregelaars

De enorme, vaak gelijktijdige, toestroom van bezoekers bij evenementen moet in goede banen geleid worden. Onze gediplomeerde evenementenverkeersregelaars worden ingezet bij het regelen van het verkeer rondom evenementen, optochten en overige activiteiten waarbij verkeersondersteuning gewenst is. 

Uitsluitend gecertificeerde evenementenverkeersregelaars

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde verkeersregelaars. Allen zijn ze opgeleid als beroepsverkeersregelaar en daardoor ook als evenementenverkeersregelaar inzetbaar. Als onze verkeersregelaars zijn in het bezit van een nationaal erkende aanstellingspas. 

Onze medewerkers weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden en tegelijkertijd de veiligheid scherp in acht moeten nemen.
Datzelfde geldt ook voor onze evenementenbeveiligers.

Verkeersplan

Een verkeersplan is erop gericht om het verkeer dat naar het evenement komt en wat er van weggaat, zo goed mogelijk te beheersen. Lees hier meer over verkeersplan.

Nog meer voor uw evenement

One stop shopping: bekijk hier wat we nog meer voor uw evenement kunnen betekenen. Van beveiliging tot aan EHBO en veiligheidsplannen, wij kunnen u, indien gewenst, bij heel veel aspecten van uw evenement van dienst zijn.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 48 89