globe_security-diensten-verkeersregelaar-header

Evenementen-
verkeersregelaars

De enorme, vaak gelijktijdige, toestroom van bezoekers bij evenementen moet in goede banen geleid worden. Onze verkeersregelaars zijn allen opgeleid tot beroepsverkeersregelaar, maar kunnen ook als evenementenverkeersregelaars worden ingezet bij het regelen van het verkeer rondom evenementen, optochten en overige activiteiten waarbij verkeersondersteuning gewenst is.

Uitsluitend gecertificeerde verkeersregelaars

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde verkeersregelaars. Allen zijn ze opgeleid als beroepsverkeersregelaar en in het bezit van een nationaal erkende aanstellingspas.

Onze medewerkers weten hoe ze op alle niveaus representatief en gastvrij moeten optreden en tegelijkertijd de veiligheid scherp in acht moeten nemen.
Datzelfde geldt ook voor onze evenementenbeveiligers.

Evenementenbeveiliging

Ook voor de beveiliging op uw evenemententerrein bent u bij ons aan het juiste adres. Globe Security is een full service beveiligingsbedrijf met jarenlang ervaring op het gebied van beveiliging en tevens een onderdeel van de Globe Group.

Een groot voordeel om zowel verkeersregelaars als beveiligers van hetzelfde bedrijf in te schakelen is dat de communicatie en samenwerking soepeler verloopt. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt voor al uw veiligheidszaken rondom het evenement.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd beveiliger en op meerdere plekken inzetbaar. De beveiligers kunnen naast het handhaven van de veiligheid ook worden ingezet bij bijvoorbeeld het begeleiden van bezoekersstromen, kaartverkoop en toegangscontrole. Ook werken we sinds een aantal jaar succesvol met een  NIX18 team dat een leeftijdscontrole uitvoert met onder andere ID-readers en bijvoorbeeld polsbandjes verstrekt aan de bezoekers.

Lees meer over Evenementenbeveiliging van Globe Security

 

U kunt de zorg over uw gasten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn er voor u en uw gasten en stellen uw feest veilig.

 

Download hier de brochure Evenementenbeveiliging

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 48 89

 • Europetraffic Huntenpop

  Huntenpop

  Evenementenverkeersregelaars

  Het Achterhoekse Huntenpop is uitgegroeid tot een festival van formaat.

  Sinds jaar en dag is de Globe Group de beveiligingspartner van Huntenpop en levert zowel verkeersregelaars en beveiliging.

 • Paasparty Europetraffic

  Paasparty Bentelo

  Evenementenverkeersregelaars

  Met ruim 5.500 bezoekers is de Paasparty van Bentelo een van de grootste en bekendste paasvuren van de regio te noemen.  Europe Traffic zorgt voor de verkeersregelaars en leidt het verkeer in de juiste baan naar het evenement. Namens Globe Security worden op het terrein en bij de toegangscontrole gekwalificeerde evenementenbeveiligers geplaatst. 

   

  Paasparty Bentelo 2015

   

 • Logo_Reurpop

  Reurpop

  Evenementenverkeersregelaars

  Elk jaar in juni staat Ruurlo op zijn kop: een groot festival met meerdere tenten, verschillende muziekstijlen en gemiddeld zo'n 8.000 mensen per editie. Reurpop. Een begrip in de omgeving.

Evenementenverkeersregelaar 5